Thursday, January 3, 2013

happy new year!!

Assalamualaikum...

dah lama sangat tak update blog ini kan? kesian cik blog ku sayang, maaf ye sayang....ni kalau jadi laki aku, confirm dah kene cerai sebab tinggalkannya lebih 6 bulan...hahahahaa.... melampau!!...

so, dah alang-alang rajin nak menghupdate blog ini, meh nak cerita sikit kemane sebenarnya tuan tanah ni pergi...kawin ke?sambung belajar ke?kene buang negeri ke?0ooohhh!! semuanya salah sama sekali...tak ade la sampai kene buang negeri, pentipu sangat tu, bohong bohong!!

sebenarnya.... sangat sibuk dengan urusan-urusan semasa (poyo giler ayat!!), just tak de masa nak bersosial sekejap, aktiviti bersosial yang sempat buat pun just pergi kenduri-kenduri kahwin, majlis makan-makan & shopping dengan mama, kakak dan adik-adik...tu je?? haah!!tu je...dengan kawan-kawan pun dah lama tak hangout, paling latest pergi bukit tinggi sebelum puasa dulu..lama dah kan??? hisshhh2....kesian betoi cik asila ni sebenarnya, life dah blank!! tapi takpe, nasib family dan buat hati ade untuk teman dikala kesunyian...ahakzz! 

so, kesimpulannya......sy tengah fokus untuk mengejar cita-cita disamping nak jadi businesswoman satu hari nanti...insyaAllah~
doakan kejayaan saya dan kesihatan saya yer...terima kasih...

eehhh!! kesihatan?sebelum ni tuan tanah ni tak sihat ke?
yup!! sepanjang tahun 2012, saya sering terkena asthma setelah bertahun-tahun tak kena, 
tapi alhamdulillah tak teruk sangat, doktor kata penat je, kena banyakkan rehat... =)

for this year (2013), hopefully sentiasa diberi kesihatan yang baik dan berjaya dalam apa jua yang ingin diceburi...insyaAllah..amin~


Happy New Year 2013
Hope it brings along happiness

untuk tatapan rakyat jelata
(gambar paling latest..dah gem0k sikit...hahahaaaa!!!)


No comments:

Post a Comment